Solidarity Forever

Pressemeddelelse:

 

SOLIDARITY FOREVER - solidaritetssange så det synger...

 

CDen SOLIDARITY FOREVER har vist sit værd siden den kom på gaden i sommeren 2012. I september 2013 var første oplag på 4.000 stk. væk, og nu er det samlede oplag oppe på 5.300 stk. Hertil kommer, at den downloades og streames i stort omfang, blandt andet på SPOTIFY og WiMP.

 

Det er Janne Lærkedahl og hendes band, der har indspillet CD'en. Og selv om hun er dansk, så henvender SOLIDARITY FOREVER sig til hele verden.

 

"De 13 sange vil have lige så stor gyldighed i England og Sydafrika, som de har i de nordiske lande. Sange om solidaritet og sammenhold er internationale, og derfor håber vi også på, at man vil tage godt imod CD'en i mange forskellige lande", siger Janne Lærkedahl.

 

"Vi ved godt, at der mange steder er modvilje mod genren. Men den barriere vil vi nedbryde. Sandheden er, at det er sange med meningsfyldt indhold og dejlig livsbekræftende musik. Og så er det verdensklassekunstnere, der står bag mange af sangene".

 

Blandt de traditionelle sange er "Joe Hill", "We Shall Overcome" og "Solidarity Forever". Sydamerika er repræsenteret med "Gracias a la Vida" og "Solo Le Pida a Dios". Med er også frihedssangen "Free Nelson Mandela".

 

Herudover er der eksempelvis bidrag af John Lennon ("Working Class Hero" og "Imagine"), Tracy Chapman (Talk About a Revolution) samt Buffy Sainte-Marie (Universal Soldier, som Donovan hittede med).

 

Læs mere på www.solidaritysongs.com

 

Britta Thomsen, EU-Parla-mentet, Socialdemokraterne

 

 

Benedicte Toftegaard, fællestillidsmand, Aller Tryk

www.solidaritysongs.com